Grunderna

Daniel växer och utvecklas varje dag och håller på att lära sig alla grunder i livet som att gå, använda pottan, äta själv och prata. Allt går precis som det ska.

Miller Estate - Lekrum

Ett par bilder från Miller Estates nya lekrum. Jag tänkte så med det här huset att jag inreder rummen allt eftersom Daniel växer upp och han kommer därför att få flytta runt överallt. Jag tänkte nämligen att det på mellanplanet ska finnas ett babyrum, ett barnrum, ett tonårsrum och ett gemensamt lekrum. Sen på översta våningen ska det vara två vuxenrum. Det är ju tänkt som ett flergenerationshus och så småningom kommer familjen kunna bestå av alla olika åldersgrupper.
 

Skilsmässa.


Troye och Marie's äktenskap har haft sina toppar och dalar, och på sistone har det desvärre varit väldigt många dalar. De har gjort allt de kunnat för att rädda sin relation men de klickar helt enkelt inte längre och så kan det vara ibland. De har därför tagit det mogna beslutet att gå skilda vägar.
Nathaniel mötte beslutet väldigt bra och trots att han naturligtvis blev ledsen och besviken förstod han att det var bäst så. Han är inget litet barn längre så förhoppningsvis klarar han av sina föräldrars skilsmässa utan några större men.
 

Sul sul! Erika heter jag och det är jag som är Simsamlaren, välkommen till min blogg! Här visar jag upp simmar, familjer, hus och hälsningar från mitt spelande i The Sims 3. Klicka gärna runt bland kategorierna!


Tanken är att den här bloggen ska kunna fungera som inspiration och drivkraft, både för mig själv och för dig som läser. Så luta dig tillbaka, klicka och scrolla, och njut av att leka med livet!

RSS 2.0