Hipp hipp hurra!


Det var en regnig sommardag och balsalen var iordningställd för kalas. Det var dags för Roxy att fira sin födelsedag!

Men Roxy kände sig inte riktigt okej, hon var fortfarande ledsen över Nathalies flytt och tyckte det var så tråkigt att hennes bästa vän inte kunde komma på kalaset.

Dane och Ryan började dansa tryckare till musiken fast gästerna inte hade kommit än, och Roxy tyckte att de var ganska pinsamma. Men hon blev i alla fall på lite bättre humör eftersom att de såg så roliga ut.

Snart började gästerna trilla in och först på plats var några från skolan, bland annat Rocky, han som ringde till Roxy på kärleksdagen. Roxy kände hur det pirrade i hela kroppen när hon hälsade på honom.

Snart var alla på plats och det var dags att blåsa ut ljusen på tårtan. Gästerna sjöng "ja må hon leva" för Roxy och hon funderade på vad hon skulle önska sig.

Sen så blåste hon allt vad hon kunde.

Alla jublade och hurrade när alla ljus var släckta.

Sen kände Roxy att någonting hände i kroppen, och hon växte upp till en tonåring.

Dane var riktigt stolt, men han hade svårt att förstå att han nu satt och åt tårta med sin tonårsdotter. Tiden går så fort så man hinner ju knappt med.

Hon blev så vacker som tonåring, nu kan man verkligen se de drag hon hade som småbarn till skillnad från vad man gjorde när hon var barn. 

Senare samma dag växte även Rocky upp och blev tonåring, han och Roxy spenderade lite tid tillsammans ensamma efter att resten av gästerna hade gått hem.
Roxy kände sig alldeles märklig, det finns ingen tvekan om att hon tycker om honom. Frågan är bara om han verkligen känner likadant.

Sommar.


Sommaren och sommarlovet hade anlänt. En morgon hjälpte Ryan Ante med hushållssysslorna.

Dane var ute i trädgården med Cody och busade och tränade lydnad.

Roxy var i lekparken och gungade.

Lite senare under dagen gick de alla till poolen och spenderade en riktigt mysig sommardag tillsammans.

Både Ryan, Dane och Roxy fick riktigt fina solbrännor.

Nästa dag var Roxy inte på sitt bästa humör, hon fick nämligen reda på att hennes bästa kompis Nathalie flyttat till en helt annan stad jättelångt bort. Hon sparkade lite fotboll ett tag för att få utlopp för sina känslor.
Men det bästa när man är lite nere är nog att spendera tid med familjen.

Kärlek.


Det var vår, och just den här dagen var det även kärleksdagen. Det betyder att Ryan och Dane firar ännu ett år av äktenskapslycka. De började dagen genom att omfamna varandra och önska varandra grattis på bröllopsdagen. Tänk vad åren går, det känns som att det var igår de stod inför nära och kära och bytte ringar.

Även Roxy fick en kärleksdagsöverraskning. En pojke från skolan, Rocky, ringde till henne och önskade henne en glad kärleksdag. Hon blev förvånad och kände fjärilarna i magen.

-Vem pratade du med i telefonen sådär länge? Frågade Dane nyfiket. Roxy log lite smått.
-Ingen speciell! Utbrast hon hemlighetsfullt. Dane sa inget mer utan lät henne vara, men han kunde inte låta bli att fundera över hur stor hon har blivit redan. För han förstod ju på ett ungefär vad telefonsamtalet handlade om.

Roxy har faktiskt blivit rätt stor, hon leker inte alls lika mycket med sina leksaker längre, utan nu för tiden är det mest tv-spel som gäller.

Lydnadsträningen med Cody går riktigt bra, såhär långt har han lärt sig att sitta, sitta vackert, skaka tass, rulla runt och skälla på kommando.
Även han får självklart massor av kärlek av familjen denna dag.


Sul sul! Erika heter jag och det är jag som är Simsamlaren, välkommen till min blogg! Här visar jag upp simmar, familjer, hus och hälsningar från mitt spelande i The Sims 3. Klicka gärna runt bland kategorierna!


Tanken är att den här bloggen ska kunna fungera som inspiration och drivkraft, både för mig själv och för dig som läser. Så luta dig tillbaka, klicka och scrolla, och njut av att leka med livet!

RSS 2.0