Förberedelser.


Tiden går och går, och Cameron har varit riktigt händig och gjort i ordning Justins gamla rum till en barnkammare.

Han har även köpt en barnstol till köket.

Och en barnvagn.
Alla förberedelser inför förlossningen är klara och höggravida Roxy tar det bara så lugnt som möjligt.

Ni ska få ett barnbarn.


Några månader har gått sedan Roxy fick veta att hon väntar barn, och vid det här laget har hon vant sig vid att vara gravid. Hon har till och med börjat tycka om det. Hon läser på en massa inför födseln så att hon är så beredd hon bara kan bli.

En av bieffekterna av graviditeten är att hon får en massa cravings. Hon har blivit som besatt av äpplen på den senaste tiden, hon kan bara inte få nog av dem.

Ibland förundras hon över tanken att det faktiskt växer ett liv i magen. Något skumt men ändå ganska häftigt.

Cameron har varit ett otroligt stort stöd såhär långt, bättre vän kan man nog inte hitta.

Nu när hon nästan inte alls kan dölja magen längre så känner hon att det är dags att berätta för blivande morfar och morfar, så hon bjuder över dem på en fika.

On a side note så har Justin tömt sitt rum. Han bor hos en vän för tillfället och det är oklart om han kommer att komma tillbaka, men han står fortfarande på kontraktet. Hela situationen är rätt strulig.

Snart kommer Ryan och Dane över. Dane gick på toaletten så Roxy passade på att berätta för Ryan först. Pappa, jag har en sak att berätta... Ryan fylldes av förundran.

Jag väntar barn! Ryan blev alldeles extatisk. Grattis hjärtat! Åh vad roligt!

Han ville genast känna på magen. Han kan inte ens minnas om han har känt på en gravid mage förut.

När Dane var tillbaka från toaletten så berättade hon för honom också.

Han blev lika glad han, han var så lycklig att han skulle få bli morfar.
Dane gav Roxy en lång varm kram, sådär som bara en förälder kan.

Både Dane och Ryan undrade förstås vem som var barnets pappa, men Roxy sa bara som det var, att det var en engångshändelse och att pappan inte kommer att vara delaktig. Hur dumt det än var så var de ändå glada för hennes skull.

Bandet splittras.


Justin, det är något jag måste berätta... Roxy kände en klump i magen. Hon visste inte hur han skulle ta det, det kunde gå hur som helst. Jag är gravid... Justin blev helt stel.

Gravid?! Han visste inte riktigt hur han skulle reagera så det slutade i frustration och besvikelse.

Hur kan du vara så oansvarig?! Jag trodde jag kände dig bättre än så! Roxy ryggade tillbaka. Snälla Justin, ta det lugnt!

Lugnt? Ska jag ta det lugnt? Det är inte jag som äventyrar vår framtid. Vad händer med bandet nu då?

Vi har inte bokat en enda spelning och det lär inte bli annorlunda nu.

Vet du vad förresten, fan ta bandet! I'm out! Det är slut, jag tänker inte gå runt och tro att va ska bli något med ett gravido till trummis...

Roxy blev riktigt sårad av det Justin sa. Hon tyckte att han betedde sig barnsligt.

Fine! Dra bara! Jag bryr mig inte! Du är så jävla självisk Justin! Tror du verkligen att det här är lätt för mig? Du tänker bara på bandet! Jag trodde att vi var vänner. Jag trodde att jag kunde lita på dig. Tydligen kan jag inte det. Fan ta dig!

Roxy rusade iväg och lämnade Justin ensam i vardagsrummet.

I hallen väntade Cam som hade hört allting. Det är slut... sade Roxy. Justin är en jävla idiot, The Runaways är över.
Cam kramade om Roxy. Han var ledsen över att det blev som det blev med bandet, men han försökte att se positivt på saken. Vi får se framåt nu Roxy.


Sul sul! Erika heter jag och det är jag som är Simsamlaren, välkommen till min blogg! Här visar jag upp simmar, familjer, hus och hälsningar från mitt spelande i The Sims 3. Klicka gärna runt bland kategorierna!


Tanken är att den här bloggen ska kunna fungera som inspiration och drivkraft, både för mig själv och för dig som läser. Så luta dig tillbaka, klicka och scrolla, och njut av att leka med livet!

RSS 2.0