Cody's födelsedag.


Strax efter klockan fyra på morgonen vaknade Justin i mild förvirring från ljudet av babymonitorn. Han gnuggade sig i ögonen och mindes att han var kvar i Roxy's rum, han insåg snart att det som hände natten innan verkligen var på riktigt. Roxy sov så djupt så han stängde av babymonitorn och gick upp.

Han gick in till Troye och lyfte upp honom ur spjälsängen, tröstade honom och gav honom en ny ren blöja.

Sedan tog han med honom till nedervåningen och lade honom på hans filt i soffan innan han gick och klädde på sig och åt lite frukost. När han lade ner Troye på filten så gav Troye ifrån sig ett leende. Justin sken upp som en sol och log glatt tillbaka mot det lilla barnet.

Det var fortfarande så tidigt på morgonen så Justin hade svårt att hålla ögonen öppna och somnade snart på soffan bredvid Troye.

Som tur var var även Cody vaken och kunde hålla koll, även om hans tuggleksak var minst lika intressant. 

Efter ett tag vaknade även Roxy. Först var hon på väg upp som vanligt men så snart hon satte sig upp så mindes hon vad som hänt natten innan. Hon undrade varför Justin inte låg kvar i sängen, men när hon gick in till Troye och han inte var där så förstod hon att de måste vara uppe redan. Hon kände sig nervös för att möta Justin, skulle de prata om gårdagen alls?

När hon kom ner och såg att både Troye och Justin låg och sov så kände hon sig lite lugnare. Hon böjde sig ned och gosade med Cody en stund "Grattis på födelsedagen gubben". Hon gav honom en puss på nosen och hörde sedan att Justin rörde på sig. "Godmorgon Rox"

Roxy reste sig upp. "Godmorgon" sade hon och satte sig bredvid honom i soffan. "Hoppas det inte gjorde något att jag tog upp Troye, jag ville inte väcka dig" sade Justin och log smått. "Nejdå, inte alls, tack!" Sade Roxy.

Efter en stund vaknade Troye upp efter sin lilla tupplur och var hungrig så Roxy tog upp honom och gav honom mat. Justin kunde knappt slita ögonen ifrån dem båda, han trivdes verkligen med det här.

Dagen gick och till kvällen var det dags för Cody att åldras och bli en gammal hund. Tänk att han redan har blivit gammal, det känns nästan som om det var bara igår han var en liten valp som rymdes i en vuxen sims hand.


För övrigt så har Justin skaffat ett kvällsjobb som scenarbetare på den lokala spelningslokalen. Även om bandet han, Roxy och Cam startade inte fungerade så skulle han vilja sätta en fot i musikindustrin. Det lättaste sättet för honom att göra det vid det här laget är att arbeta sig nedifrån och upp.
Och vad gäller Roxy och Justins relation kan man väl säga att det är komplicerat...

"Just friends"


En kväll efter att ha nattat Troye satt Roxy och Justin i Roxy's rum och pratade. De pratade om Troye, framtiden och hur annorlunda livet blev helt plötsligt. Efter ett tag började det bli sent och Justin var på väg att gå in till sig. Innan han hann gå så stoppade Roxy honom för att ge honom en varm kram. "Jag är så tacksam att du är här" Sa hon. "Inget hindrar dig från att gå, men ändå väljer du att stanna".

När Roxy lättade på kramen höll hon kvar sin hand på Justins arm en lång stund. Justin visste inte riktigt hur han skulle reagera. Roxy var tyst en stund innan hon mumlade fram ett par ord. "Kyss mig..." Sa hon så tyst att Justin knappt hörde. "Va?" Frågade han förvånat. Roxy tog ett lätt andetag. "Kyss mig." Sa hon igen, något tydligare den här gången.

Justin tvekade i ett par sekunder men lutade sig sedan in och kysste Roxy. Kyssen varade i flera minuter, övergick till hångel och till slut kunde de inte hålla händerna ifrån varandra.

Efter ett tag drog sig Justin ifrån. "Roxy... Vad händer?" Frågade han oroat. Roxy såg bara in i hans ögon. "Oroa dig inte, det behöver inte betyda något" Sa hon med en lugnande ton.

Roxy tog Justins hand och ledde honom mot sängen. "Är du säker på att det här är en bra idé?" Frågade Justin. Han var något rädd för att riskera att göra något som de båda lika gärna skulle kunna ångra. "Schhh... Jag bryr mig inte." Sa Roxy och kysste honom igen.
Justin sänkte ned Roxy och lade sig över henne. Han kände att det var lika bra att låta det ske, slutade de nu skulle det bara bli konstig stämning. Roxy gav ifrån sig ett lätt stön, åh vad hon ville ha honom. Justin var en aning rädd och otroligt nervös, men innerst inne var det som om en dröm äntligen blev sann.

Livet i bebisbubblan.


I stort sett varje natt vaknar Troye och skriker. Känslan av hunger är ny och otäck, något han aldrig behövde känna innan han startade sitt liv i den stora världen utanför mammas mage.

Som tur är så kommer mamma till hans räddning så fort hon hör hans jämmer i babymonitorn. Han blir lugn när han känner hennes moderliga värme mot sin hud, en trygghet som inte går att hitta någon annan stans.

Mamma ser alltid till att Troye är bekväm, när blöjan är full så byter hon den, och sedan känns allt bra igen.

Med en liten bebis i huset är inte längre Justin den som vaknar först. Roxy är uppe i ottan med lilla Troye i stort sett varje dag, så nu händer det ofta att de äter frukost samtidigt.

Men vakna nätter och tidiga mornar har sina bieffekter, Roxy blir snabbt trött och sover middag på soffan under dagarna.

Justin hjälper till så mycket han kan hemma, både med praktiska saker som att laga trasiga datorer och med lilla Troye så att Roxy ska få lite avlastning då och då.
Roxy är väldigt tacksam att hon har Justin och slipper leva livet i bebisbubblan alldeles ensam.


Sul sul! Erika heter jag och det är jag som är Simsamlaren, välkommen till min blogg! Här visar jag upp simmar, familjer, hus och hälsningar från mitt spelande i The Sims 3. Klicka gärna runt bland kategorierna!


Tanken är att den här bloggen ska kunna fungera som inspiration och drivkraft, både för mig själv och för dig som läser. Så luta dig tillbaka, klicka och scrolla, och njut av att leka med livet!

RSS 2.0