Kändisskap och hemmaliv


Sophia har tyckt om att rita och skapa så länge hon kan minnas och nu har hon äntligen fått ett eget målarstaffli i sitt rum. Varje ledig stund spenderar hon på att måla numera och hon fullkomligt älskar det.

När Justin inte har intervjuer eller spelningar så övar han massor och skriver ny musik. Han trivs otroligt bra med sitt liv som rockstjärna.

Troye och Sophia håller ihop väldigt mycket nu när båda deras föräldrar jobbar, dessutom för att många vet vilka de är. Roxy är känd mest för att vara en gammal presidents dotter och har hela sitt liv varit en offentlig person, och Justin är en världsberömd musiker så Troye och Sophia är inte som vilka barn som helst. De håller sig nära varandra för att kunna känna lite trygghet.

Även hemma blir det ofta bara de två, efter skolan brukar de äta middag tillsammans...

...och sedan börjar Sophia med läxorna medan Troye diskar. Efter disken gör de sina läxor tillsammans.

Roxy jobbar för fullt med att leverera sångogram till olika människor i staden.

Justin är borta sena kvällar och spelar stora arenakonseter.
Troye ser till att Sophia kommer i säng och sedan spelar han tv-spel en stund innan han går och lägger sig.

Skola och jobb.

När Roxy vaknar en morgon möter hon Troye i hallen och blir alldeles förvånad. Tydligen har han fått iväg Sophia men själv missat skolbussen den här morgonen. Roxy blir arg.

Troye är inte en sån som skolkar och han känner genast skuld för att han inte åkt iväg på egen hand.

För att inte hamna efter så sätter Roxy Troye på att jobba ikapp med gamla läxor och skolarbeten.

Roxy känner inte att hon vill lägga mer energi på att läxa upp sin son just den här dagen, för hon har något att berätta för Justin som hon har tänkt på länge. Roxy's dröm har ju alltid varit att bli musiker och nu känner hon att hon har varit hemmafru alldeles för länge, så hon berättar för sin man att hon vill börja sjunga.

Justin blir jätteglad för Roxy's skull och tycker det är helt självklart att hon ska bli sångare.

De kramar om varandra och tänker att framtiden ser ljus ut.

Redan samma dag får Roxy tillåtelse att framföra några låtar på fältet på festivalområdet i stan och hon njuter av varenda sekund.

När Sophia kommer hem från skolan är bara Troye hemma, Justin har åkt iväg till en intervju och hon får fixa mat till sig själv.

Roxy har även i uppdrag att leverera sångogram, och roligt nog är det hennes egen pappa som får det första.

Efter ett tag kommer Justin hem igen...
...óch till slut kommer även Roxy. Nu kommer det inte att vara som vanligt hemma längre när alla är på olika håll om dagarna.

Julkort 2015Hej på er alla denna härliga julafton!
Här kommer en glad hälsning från mig, och framför allt från Roxy med familj, i form av ett julkort.
Vi hoppas att ni har en fantastisk jul tillsammans med någon eller några kära vänner och familjemedlemmar och att ni äter mycket mat och dricker julmust tills ni storknar. 


God Jul och Gott nytt år!
Med hjärtliga hälsningar från Simsamlaren, Roxy, Justin, Troye och Sophia.


Sul sul! Erika heter jag och det är jag som är Simsamlaren, välkommen till min blogg! Här visar jag upp simmar, familjer, hus och hälsningar från mitt spelande i The Sims 3. Klicka gärna runt bland kategorierna!


Tanken är att den här bloggen ska kunna fungera som inspiration och drivkraft, både för mig själv och för dig som läser. Så luta dig tillbaka, klicka och scrolla, och njut av att leka med livet!

RSS 2.0