Vuxentid


Med mycket jobb och mycket tid som går åt till att ta hand om Roxy har Dane och Ryan haft svårt att få tid för varandra ett tag. De hinner knappt prata med varandra på dagarna och äter inte ens tillsammans eftersom att en av dem alltid ser till Roxy, de bara byter av varandra liksom. Butlern Kirsten märkte att både Dane och Ryan började bli lite tjuriga på grund av det så hon erbjöd sig att hjälpa till med Roxy på kvällarna.

Dane och Ryan tackade hjärtligt för Kirstens hjälp och ja, låste in sig i sovrummet...
För första gången sedan innan Roxy kom så fick de äntligen tid för lite välbehövlig vuxentid.

Den första tiden som föräldrar.

(Jag har märkt att det kan bli väldigt mycket inlägg om jag ska publicera allt på helgerna så det kan hända att det dyker upp ett och annat tidsinställt i veckorna, ber om ursäkt för min forvirring men jag lovar att jag ska försöka bli en bättre bloggare. För att förtydliga det, den bestämda tiden för uppdatering är fortfarande Lördag och Söndag, men det kan komma tidsinställda inlägg i veckorna om ni har tur).

Den största omställningen med att ha en liten bebis i huset måste nog ändå vara att dygnsrytmen är lite huller om buller. Roxy brukar vakna vid tretiden på nätterna och vara hungrig så då blir det oftast Ryan som får gå upp eftersom att han inte har någon tid att passa på morgonen.

Dane som går upp tidigt för att jobba brukar vara den som får byta blöja efter natten.

Medans Dane sitter i sitt kontor och jobbar så tar Ryan hand om Roxy, han har ju sitt företag hemifrån så han kan ju jobba lite när han vill och nu har han bestämt sig för att vara pappaledig ett tag. Butlern Kristen passar även på att bekanta sig med den lilla nykomlingen.

En dag bestämde sig Dane och Ryan för att ringa till Gregorio och be honom komma över.

Gregorio ville självklart komma över och hälsa på lilla Roxy och när han slutligen var där så frågade Ryan om han ville vara Roxys gudfar. Det var något som Ryan och Dane hade diskuterat och de tyckte absolut att Gregorio borde ha den rollen.

Gregorio blev väldigt glatt överraskad, han ville gärna vara gudfar till Roxy.

Dane jobbar för det mesta hemifrån, men ibland måste han även åka in till stadshuset och gå på diverse möten. Första dagen han skulle åka in och jobba efter Roxys ankomst kändes väldigt jobbig, han fick en väldig separationsångest. Men väl på stadshuset så kom han på andra tankar, alla gratulerade honom till den nya familjemedlemmen och dessutom blev han firad för att han hade jobbat där i två år!

En dag åkte familjen iväg för att fotograferas, bilden hängde de sedan upp på väggen tillsammans med deras enda bild på Alison. De var väldigt ledsna över att lilla Roxy aldrig kommer att få träffa henne, men nu är i alla fall alla samlade på väggen. Två väldigt unga Dane och Ryan, Alison, Gregorio, två lite äldre Dane och Ryan och så lilla Roxy.
Visst blev bilden bra!

Välkommen hem Roxy.


Alla papper och dokument inför makarna Cadwells adoption är påskrivna och klara och äntligen är dagen här då deras lilla dotter ska komma hem. De har bestämt med kvinnan från socialen att hon ska komma över med barnet ikväll. Ryans telefon ringer och det är hon som berättar att de är på väg.

Dane och Ryan väntar med spänning. Det tar ett tag för socialarbetaren att åka så de går omkring i hallen och bara väntar i nästan två timmar. De kan känna pulsen i halsgropen och de pratar knappt med varandra, känslan är obeskrivlig.

Plötsligt hör de en bil utanför och det är som att deras hjärtan hoppar över ett slag, deras barn har kommit.

De kan se utanför fönstret hur kvinnan från socialen kommer närmare bärande på den lilla bebisen. Sedan ringer hon på.

Ryan öppnar dörren och är alldeles darrig. Socialarbetaren kommer in, ställer korgen med bebisen på golvet och önskar killarna lycka till. Sedan går hon igen.

Dane känner sig alldeles varm i kroppen när han lutar sig ned mot korgen.

Och när han sedan lyfter upp den lilla lilla simmen inser han att han inte drömmer. Han har äntligen blivit pappa, och nu håller han i sitt eget barn för första gången. Han kan inte sluta le.

Att hålla i det bara några veckor gamla barnet känns helt obeskrivligt, och samtidigt så underbart. 

Den lilla verkar trivas hos sin nya pappa.

Efter en stund räcker Dane över den lilla flickan till Ryan som försiktigt lutar henne mot sin axel. "Välkommen hem Roxy Ella" säger han och känner hur det vattnas i ögonen. Även Ryan har svårt att förstå att det är hans eget barn han håller i famnen, han har blivit pappa.

Efter att ha spenderat några timmar med att knyta an och efter att ha matat lilla Roxy så var det ganska sent. Killarna tog med sig sitt barn till hennes alldeles egna sovrum för att hon för första gången skulle få prova sin säng.
Och hon verkade trivas i den för hon somnade på en gång. Sov så sött lilla barn!


Sul sul! Erika heter jag och det är jag som är Simsamlaren, välkommen till min blogg! Här visar jag upp simmar, familjer, hus och hälsningar från mitt spelande i The Sims 3. Klicka gärna runt bland kategorierna!


Tanken är att den här bloggen ska kunna fungera som inspiration och drivkraft, både för mig själv och för dig som läser. Så luta dig tillbaka, klicka och scrolla, och njut av att leka med livet!

RSS 2.0