Update.

Hej! Jag har inte glömt bort er! Det kom inget inlägg igår som ni kanske märkte och det beror på att jag helt enkelt inte hade hunnit tidsinställa något, har haft otroligt mycket att göra. Men nu har jag lite material så nästa helg borde det bli som vanligt igen. Borde nog också nämna att det känns som att jag är i något av en bloggsvacka just nu och prioriterar andra saker men jag ska försöka tänka igenom ordentligt och lista ut hur jag vill göra med bloggen framöver. Så länge har ni här en liten update om hur det går för Troye på universitetet.

Just denna dag är det två föreläsningar, en på morgonen och en på eftermiddagen.

Under tiden mellan föreläsningarna går Troye till cafét och dricker lite kaffe och tar något att äta för att orka med resten av dagen.

Marie och Troye går samma program men i olika grupper så Marie var klar tidigare och satte sig med datorn och skrev på sin uppsats. 

Hon tänkte att hon skulle vänta på att Troye slutade men sen så började det att regna så hon skickade honom ett sms och sprang hem.
Efter sista föreläsningen gick Troye hem till Marie.

Lite ledigt.


Första terminen har nått sitt slut och nu har Troye ledigt i ett par veckor. Han har bestämt sig för att stanna på campus under ledigheten eftersom att den är så kort, så en dag spelar han tv-spel online med Marie.

Sedan ringer mamma Roxy och berättar att familjens katt Babar har dött av hög ålder. Troye blir lite ledsen och frågar om det är bra med dem där hemma.

När Roxy berättat att alla där hemma mår bra passar Troye på att berätta om sin flickvän. Roxy blir jätteglad och ställer massor av frågor, bara sådär som en mamma kan.

Senare under samma dag går Troye och Marie till bowlinghallen för att ha en kul eftermiddag tillsammans.

Troye slår en strike på första försöket och Marie himlar med ögonen åt hans töntiga vinnarmoves.

Hon blir fast besluten om att besegra honom.

När de spelat klart tar de vara på musiken som spelas och gör det extra cheesy med lite tryckare.

Sedan efter det så går de till Troye's studentrum och har lite "kvalitetstid".
Att somna tätt intill Marie har snabbt blivit något av det bästa Troye vet.

En natt hos Marie.


Det finns en tjej i Troye's klass som han verkligen har klickat med de senaste veckorna i skolan. Hon heter Marie och Troye har varit intresserad av henne ett bra tag. En kväll bestämmer de sig för att träffas och hänga hemma hos henne i huset hon hyr.

Det börjar ganska oskyldigt med småprat om skolan och om allt möjligt.

Och senare blir det lite djupare samtal.

När klockan börjar bli mycket ger Troye Marie en kram för att säga adjö, men kramen håller i sig längre än tänkt. Troye stryker handen på Marie's rygg tills den stannar vid midjan och Marie stryker sin hand genom Troye's hår på bakhuvudet.

"Du kanske inte behöver gå riktigt än" Säger Marie.

"Kanske inte det" Säger Troye sedan och kysser Marie's kind.

Hon blir generad och fnissar försiktigt.

Och sedan böjer sig Troye för att kyssa hennes mun.

Marie tar Troye i händerna.

Och sedan drar hon honom intill sig och de börjar kyssas passionerat.

Hon leder Troye in till hennes sovrum.

De båda fylls av nervositet blandat med upphetsning. "Är du säker på att du vill?" Frågar Marie. Troye nickar och frågar "Är du?" Marie ler och nickar hon med. Det är första gången för båda två.

Nästa morgon vaknar Troye och inser att han är på väg att bli sen till sin föreläsning. Han skyndar sig upp och klär på sig.

Marie vaknar av att Troye fumlar efter sina saker så han ger henne en kyss innan han beger sig.
Intresserad av Marie har Troye varit i flera veckor, men nu är han helt klart upp över öronen förälskad i henne.


Sul sul! Erika heter jag och det är jag som är Simsamlaren, välkommen till min blogg! Här visar jag upp simmar, familjer, hus och hälsningar från mitt spelande i The Sims 3. Klicka gärna runt bland kategorierna!


Tanken är att den här bloggen ska kunna fungera som inspiration och drivkraft, både för mig själv och för dig som läser. Så luta dig tillbaka, klicka och scrolla, och njut av att leka med livet!

RSS 2.0