Pyjamasparty.


På spökeridagen bestämde sig Roxy för att bjuda in några vänner och slänga ihop ett mysigt pyjamasparty. Det var hon, Scottie, Ylva och den nyfunna vännen Andrea.

Roxy och Scottie hade mest ögon för varandra under kvällen, efter det som hände under balkvällen kan man väl säga att de dejtar vid det här laget, men ingenting är riktigt officiellt än. Ylva och Andrea passade på att lära känna varandra.

Lite senare tog Roxy steget och gav Scottie en kyss. Balkvällen hade bestått av tät dans och kramar, men det här var deras första kyss.

Morgonen efter stannade Andrea kvar ett tag för att umgås med Roxy.
De skvallrade om allt möjligt och berättade hemligheter. De verkar riktigt ha funnit varandra.

Första bilen!


Det är höst och skolan är igång igen. Den här terminen har det börjat några nya elever i skolan, en tjej som heter Andrea, hennes yngre bror Tyler (som båda är i tonåren) och deras två småsystrar som är tvillingar. Andrea och Roxy pratade lite med varandra redan första dagen, de bytte nummer och har börjat bli vänner.

På vardagarna är oftast Ryan ensam hemma med Cody, vissa dagar arbetar Dane hemifrån men ibland måste han vara på stadshuset. Ryan sköter sitt företag hemifrån och arbetar lite på sina böcker då och då. Han måste dock inte jobba så jättemycket med tanke på att familjen har ganska stora tillgångar redan, och faktum är att han trivs rätt bra med att vara "lyxhustru", och umgås så mycket som möjligt med hunden.

Varje dag när Roxy kommer hem från skolan så blir hon mött av Cody i dörren, han blir alltid lika glad att se henne. Även om Cody tycker om hela familjen otroligt mycket så är Roxy den han har fäst sig mest vid.
Roxy har ju nyligen klarat sitt körkort, och en dag blev hon överraskad av Dane och Ryan med en helt egen bil! Det är en nyrenoverad mintgrön folkabuss från 60-talet och hon blev helt förälskad så fort hon fick syn på den.

Andra årets bal.


Sommaren närmar sig sitt slut och skolan anordnar en uppstartsbal innan terminen drar igång. Efter allt som hände mellan Roxy och hennes ex under våren är hon redo att återvända på topp och med klass. 

Hon är ju ändå dotter till landets president och uppvuxen i ett stort palats.

Hon har möjlighet att bli skjutsad med limousine.

Och med privat chaufför.

Hon känner sig verkligen som en superstjärna.
Hon går in i skolan med huvudet högt och alla andras blickar vänds mot henne. Trots att hon inte var så mycket i skolan förra terminen så har hon av någon anledning lyckats bli den som alla vet vem det är. Under kvällen lyckas hon åter igen knipa titeln som balens drottning, vilket tjejen som är cheerleadingkapten inte var så glad över. De lyckades hamna i en dispyt men Roxy hade grymma comebacks som knäckte henne totalt. Resten av kvällen spenderade Roxy med att dansa med kompisen Scottie, och man kan säga att det uppstod en del "spänning". De lämnade balen och var plötsligt på G med varandra.

Sul sul! Erika heter jag och det är jag som är Simsamlaren, välkommen till min blogg! Här visar jag upp simmar, familjer, hus och hälsningar från mitt spelande i The Sims 3. Klicka gärna runt bland kategorierna!


Tanken är att den här bloggen ska kunna fungera som inspiration och drivkraft, både för mig själv och för dig som läser. Så luta dig tillbaka, klicka och scrolla, och njut av att leka med livet!

RSS 2.0