Svensexa!


Med ett halvår kvar till bröllopet tyckte Danes vänner att det var dags för honom att ha sin svensexa, en sista vild kväll innan han gifter sig och går in i vuxenlivet helt och hållet. Så han bjöd hem sina närmaste manliga kompisar och, ja, det gick minst sagt vilt till...

Även om det ofiiciellt var Danes speciella kväll så ville han vara säker på att hans fästman Ryan hela tiden kände sig inkluderad. Ryan ville inte ha någon egen svensexa så Dane var fast inställd på att göra sin till deras gemensamma fest. Ryan frågade innan om Dane verkligen ville ha honom där på hans speciella kväll, men Dane insisterade på att han skulle stanna kvar.

Lite senare mot kvällen dök det upp en partydansare, Danes kompisar fnittrade ganska så odiskret så Dane förstod att det måste ha varit de som bokat in en dansare. Fast varken Dane eller Ryan hade något emot det, de tyckte att det var riktigt kul och dansaren såg ju rätt bra ut.

Kvällen var en riktig höjdare, alla hade jätteroligt, dansade och sprutade champagne på varandra.
Men vad vore en vild fest utan ett riktigt sexigt partyhångel? The Grooms in action.

Hemma igen!

Sul sul! Nu är jag hemma igen! Jag kom hem igår eftermiddag, så nu är jag lika brun som Dane är på bilden ovan, kanske till och med lite brunare. Bloggandet kommer så snart som möjligt att dra igång ordentligt igen men det är ju så att jag börjar skolan igen imorgon efter sommarlovet så det kan hända att det blir lite glest framöver, men det får jag pussla ihop då. Just nu tänkte jag bara berätta att jag är här och att jag inte har dött, haha.

Nu tar jag semester!

Hallooo! Tänkte bara titta förbi och berätta att det kommer bli ett ca. två veckor långt blogguppehåll från och med nu, jag åker nämligen utomlands imorgon bitti. Jag ska till Sporadesöarna i Grekland och jag kommer att bo på ön Skiathos, på ett jättemysigt lägenhetshotell vid Achladies beach. Det kommer att bli hur bra som helst. Om två veckor kommer jag hem igen och någon gång därefter kommer det att hända en hel del hos Ryan och Dane, så stay tuned!

Sul sul! Erika heter jag och det är jag som är Simsamlaren, välkommen till min blogg! Här visar jag upp simmar, familjer, hus och hälsningar från mitt spelande i The Sims 3. Klicka gärna runt bland kategorierna!


Tanken är att den här bloggen ska kunna fungera som inspiration och drivkraft, både för mig själv och för dig som läser. Så luta dig tillbaka, klicka och scrolla, och njut av att leka med livet!

RSS 2.0