Svensexa.


Några dagar innan bröllopet blir Justin överraskad av sina kompisar som har ordnat en svensexa för honom på en nattklubb i stan.

Roxy's pappa Dane var självklart där och levde ut sin inre festprisse. Att spruta ned den blivande brudgummen med champagne påminde honom om sina egna yngre dar.

Under kvällen dök en proffsdansare upp. Hon dansade rätt unmanande och de flesta som var med på festen tyckte det var väldigt trevligt.

Men Justin kände sig ganska generad. Något sånt här var inte alls vad han var van vid så han kände sig lite illa till mods.

Men sedan dök Roxy's andra pappa Ryan upp och det gjorde Justin glad. Han kramade honom för att distrahera sig själv.
Efter ett tag kände han att det var dags att gå hem. Han hade en rolig kväll med sina vänner men nu såg han fram emot att komma hem till familjen, och självklart till bröllopet.

Inbjudan.

 
 

Att vara en familj.


Justin tar rollen som blivande styvfar väldigt seriöst. Det är många morgnar då han låter Roxy få sova ut och tar själv hand om alla morgonrutiner.

Troye är en riktigt morgonpigg liten unge som älskar att busa.

Justin blir nästan tårögd när han tänker på hur lyckligt lottad han är, när han betraktar Troye som leker med sitt dockhus. Ibland glömmer han nästan bort att Troye inte är hans egen son, han har ju varit som en pappa i stort sett ända från början.

Speciellt under måltiderna tillsammans blir alla tre påminda om hur det känns att vara en familj och de kunde inte trivas bättre.

Roxy och Justin har börjat köra lite gåträning med Troye.

Han stapplar fram själv lite då och då men än så länge kryper han fortfarande om han får välja själv.
Men det gör ingenting för mamma Roxy blir lika stolt ändå.


Sul sul! Erika heter jag och det är jag som är Simsamlaren, välkommen till min blogg! Här visar jag upp simmar, familjer, hus och hälsningar från mitt spelande i The Sims 3. Klicka gärna runt bland kategorierna!


Tanken är att den här bloggen ska kunna fungera som inspiration och drivkraft, både för mig själv och för dig som läser. Så luta dig tillbaka, klicka och scrolla, och njut av att leka med livet!

RSS 2.0