Mamma och pappa firar födelsedag.


Det var mammas födelsedag och hon och pappa hade bestämt sig för att ha ett gemensamt firande eftersom att pappa också fyllde år några dagar senare. Vi kom över hem till dem hela familjen för att ha lite kalas och mamma var först med att blåsa ut ljusen.

Sedan gick hon in i nästa stadie av livet.

Troye som i stort sett alltid har jour på jobbet blev sökt på sin sökare och blev tvungen att åka till sjukhuset och jobba mitt i alltihopa. Han verkade bli lite ledsen över det men det fanns inte så mycket han kunde göra åt saken.

Mamma och Nathaniel satt och pratade en stund och Nathaniel berättade en massa om vad han gjort i skolan. Det syns verkligen att han tycker mycket om sin farmor.

Sedan var det pappas tur att blåsa ut ljusen på sin tårta och vi alla tjoade och var glada.
Nu börjar mina föräldrar bli gamla på riktigt, vilket känns konstigt för det betyder ju att jag har blivit vuxen. Pappa börjar väl fundera på att pensionera sig, han gjorde sin sista turné för flera år sedan och känner väl att det skulle vara skönt att bara ta det lugnt och inte göra mer än någon intervju här och där någon gång ibland. Mamma däremot tänker sig nog att hon vill sjunga och stå på scen ett tag till, så länge hon orkar.

Min superstjärna till mamma.


Som ni vet är min mamma sångerska. Hon började sin musikkarriär som trummis i ett band som hon startade tillsammans med min pappa och deras kompis, sen var de tvungna att splittras när hon blev gravid med min storebror. Strax efter att Troye kom till världen och pappa hjälptes åt att ta hand om honom som om han vore hans eget barn, så insåg mamma och pappa att det var någonting mer än bara vänskap mellan dem. De gifte sig, pappa jobbade hårt med sin egen musikkarriär och blev en framgångsrik rockstjärna medans mamma var hemma med min bror, sedan kom jag till världen och när jag hade blivit större och börjat skolan bestämde sig mamma för att ta nya tag och försöka uppnå sin dröm om att stå på scen. Hon började sjunga och spikade spelning efter spelning och nu är hon en riktig superstjärna. Just den här kvällen skulle hon spela på en festival i stan.

Vi var där hela familjen och stod framför barriären. Bakom var det helt fullsmockat med fans från hela landet. Känslan när tusentals människor står och skriker, sjunger med i låtar som jag själv hört mamma skriva hemma och ropar "ROXY! ROXY! ROXY!" går inte att beskriva. Det finns ingenting som kan få mig att känna mig så stolt som i de stunderna.

Min mamma är den starkaste, modigaste och mest fantastiska kvinna jag känner. Hennes hängivenhet, passion och kärlek till både sin familj och till det hon gör inspirerar mig på ett sätt som ingen annan kan.
Hon är en stjärna, och att se henne briljera och verkligen njuta av varenda sekund på scen med ett hav av människor som kan hennes låtar utan och innan, är något av det absolut bästa jag vet.

Våra nya hem.


Nu är vi äntligen inflyttade och klara i våra nybyggda hus!

Vi har blivit riktigt trötta på papparazzis den senaste tiden så vi såg till att våra nya bostäder var inhängnade med stängsel och en säkerhetsgrind för att hålla dem ute.

Det första man ser när man kommer in på tomten är en mäktig infart med två fontäner följt av ett tredörrsgarage för våra bilar. På garagetaket har vi en mysig ovanjordsträdgård där vi kan grilla och umgås om somrarna.

Och på baksidan av garaget har vi våran gemensamma tvättstuga.

Det första huset man kommer till efter garaget är mamma och pappas hus.

Precis bredvid ligger vårat poolområde.

Och på andra sidan poolen bor jag. Det känns så skönt att äntligen bo själv.
Och sist men inte minst, mitt emot mig bor min kära bror Troye, min svägerska Marie och min brorson Nathaniel.

Sul sul! Erika heter jag och det är jag som är Simsamlaren, välkommen till min blogg! Här visar jag upp simmar, familjer, hus och hälsningar från mitt spelande i The Sims 3. Klicka gärna runt bland kategorierna!


Tanken är att den här bloggen ska kunna fungera som inspiration och drivkraft, både för mig själv och för dig som läser. Så luta dig tillbaka, klicka och scrolla, och njut av att leka med livet!

RSS 2.0