I väntan på bebis.


Några månader har gått och Marie börjar bli stor. Sophia är överlycklig över att hon snart ska bli faster och ser fram emot att få träffa den lilla bebisen för första gången.

Hela familjen är otroligt glada för Troye och Marie's skull, och Troye själv ar extatisk över att han ska få bli pappa.

Innan han går till jobbet på morgnarna säger han hejdå till både Marie och bebisen.
Och när han är hemma innan sin jour dricker han kaffe för att orka jobba hårt och kunna försörja sin lilla egna familj.

Ett plus på stickan.


När Marie blir fortsatt illamående på morgnarna börjar hon fundera, och när mensen är sen börjar hon fundera ännu mer och bestämmer sig till slut för att göra ett graviditetstest.

Under den tre minuter långa väntan på ett resultat ser hon framför sig alla tänkbara scenarion. Till slut vågar hon titta på stickan och ser ett plus. Hon är gravid, och känner ett varmt rus av lycka gå igenom hela kroppen.

De nästkommande timmarna medan hon väntar på att Troye ska komma hem innan sin jour känns som de längsta timmarna i hennes liv. Men till slut kommer han hem och hon vill ivrigt berätta den goda nyheten.

"Jag är gravid!" uttrycker hon exhalterat.

Troye får världens chock "Va?! Är det sant?!"
Han lägger handen på Marie's axel "Älskling är det sant?! Ska vi få barn?" Marie ler och nickar. "Vi ska få barn!" svarar hon fnittrande och bådas ögon vattnas av glädjetårar.

Side note! Jag har för tillfället ett transparent skal till min mobil men nackdelen med det är att det har blivit missfärgat så jag behöver skaffa ett nytt. Tänkte faktiskt beställa några i olika färger från MyTrendyPhone. De har ett brett utbud av allt du kan tänka dig till din mobil oavsett vilket märke du har och även riktigt bra priser. Klicka er gärna in och ta en titt! :) ---> KLICKA HÄR <---

Början av nya liv.


Marie vaknar tidigt på morgonen och är alldeles kallsvettig.

Hon kliver upp för att dricka lite vatten och upptäcker att Roxy också är vaken så hon gör henne sällskap med lite frukost.

Hon hinner inte mer än svälja sin yoghurt innan kroppen tar emot och allt vill upp igen, så hon blir så illa tvungen att springa till toaletten.

Hon borstar tänderna och fräshar till sig samtidigt som hon funderar på vad det kan vara för fel.

Sedan lägger hon sig i soffan och somnar om en stund.

Under tiden har Sophia hunnit vakna och äter sin frukost innan en ny dag i skolan.

Snart kommer bussen och det blir dags att åka iväg.

Det är även dags för Troye att göra sin första dag på sitt nya jobb. Att för första gången kliva in i vårdvärlden som AT-läkare och inte som student känns både spännande och skrämmande.

Under dagen börjar Marie må mycket bättre och lyckas få i sig lite soppa.

Och sedan när Troye kommer hem innan sin jour och hon får höra att allt har gått bra så är morgonens illamående som bortblåst. Kanske spydde hon för att hon var nervös för Troye's skull?
Sophia hade en bra dag i skolan, hon skrev upp sig till konstföreningen och kommer att ha extra bildlektioner några dagar i veckan vilket hon ser mycket fram emot. Det finns inget hon brinner för mer än att måla.


Sul sul! Erika heter jag och det är jag som är Simsamlaren, välkommen till min blogg! Här visar jag upp simmar, familjer, hus och hälsningar från mitt spelande i The Sims 3. Klicka gärna runt bland kategorierna!


Tanken är att den här bloggen ska kunna fungera som inspiration och drivkraft, både för mig själv och för dig som läser. Så luta dig tillbaka, klicka och scrolla, och njut av att leka med livet!

RSS 2.0