Bästa vänner.


I och med att Cody har fått komma ut utomhus nu så har Roxy och hela familjen börjat toa-träna honom så att det blir slut på tidnings-kissandet inomhus...

Han får självklart beröm när han gör rätt. Roxy är väldigt stolt över sin fyrbenta bästis.

Förutom Cody så har Roxy även än mänsklig bästa vän, hon heter Nathalie och de går i samma klass. Sedan de började i skolan har de kommit närmare varandra och nu är de ällra bästa vänner. En eftermiddag efter skolan kom Nathalie över en stund för att leka.
De hann leka i ett par timmar men sedan blev klockan mycket och Nathalie var tvungen att gå hem, så då kramades de och sa hejdå. Eftersom att Roxy är ensambarn så tycker hon att det känns rätt bra att ha en kompis som hon har så kul ihop med, föutom hunden förstås.

Och sen gick tiden väldigt fort.


Julen är över och så även jullovet, det har blivit dags för Roxy att börja i skolan igen. Det går bra för henne i skolan, i grundskolan är det ju rätt mycket lekfullt lärande så hon tycker det är roligt att vara i skolan. Läxorna är inte så värst svåra heller, så även om det tar emot lite att göra dem så går det relativt fort. Även när Cody vill "hjälpa till".

Ryan har även han börjat jobba igen. Efter en lång period av att bara gå runt i huset och ta hand om en liten valp så kände han att det var dags att börja skriva igen. Han började under början av våren skriva en skräckhistoria som han höll på men under hela våren och sommaren. Boken heter "Svartmärra" och handlar om en spökhäst.

En lördag under våren bestämde sig Roxy för att klä ut sig till drottning med hjälp av krona, halsband och cape som hon gjort själv. Sedan sprang hon runt, klättrade på stolar och härskade över sitt kungarike.

Eftersom att det var vår och all snö var borta så fick lilla Cody ta sina första steg ute i naturen. Det var lite otäckt i början men sen blev han snabbt distraherad av roligare saker, som att leka med "drottning" Roxy till exempel.

Rätt vad det var kom sommaren, och det blev en riktigt varm sådan. Vårterminen i skolan gick väldigt fort, och plötsligt var det sommarlov, men det gjorde så klart inte Roxy så mycket. De flesta dagarna spenderades tillsammans med familjen utomhus i trädgården, ibland lade Roxy straffar på fotbollsplanen mot pappa Dane och ibland umgicks de hela familjen bland körsbärsträden. Just den här dagen spenderades i lekparken.

Även om Roxy kan göra fart själv i gungan så är det ändå roligt när pappa Ryan hjälper till att knuffa. Hon gungar så högt upp att det kittlar i magen.

Dane som är en riktig solbadare ligger på en filt alldeles intill, lyssnar på skön musik och njuter av värmen.

Lite senare på eftermiddagen tar hela familjen ett dopp i poolen för att svalka sig efter en lång dag i värmen. Ryan och Dane passar på att återuppleva sina barnsliga sidor och börjar skvätta på varandra.
Roxy övar på att snorkla. Det finns inte så mycket att se i poolen, bara en och annan insekt som råkat drunkna, men det är ganska kul ändå. Det roligaste är nog att bara kunna andas under vattnet, och Roxy låtsas att hon är en blodtörstig haj.

Ett julkort från familjen Cadwell.

President Dane Cadwell med familj vill härmed ger er alla en hjärtlig julhälsning.
God jul! Önskar Dane, Ryan Roxy och Cody.

Sul sul! Erika heter jag och det är jag som är Simsamlaren, välkommen till min blogg! Här visar jag upp simmar, familjer, hus och hälsningar från mitt spelande i The Sims 3. Klicka gärna runt bland kategorierna!


Tanken är att den här bloggen ska kunna fungera som inspiration och drivkraft, både för mig själv och för dig som läser. Så luta dig tillbaka, klicka och scrolla, och njut av att leka med livet!

RSS 2.0