Första julen utan Dane.


Det har blivit jul och Roxy och Justin's gamla vän och bandmedlem Cameron kommer på besök. Justin blir väldigt glad att se honom.

Cameron beklagar sorgen efter Dane's bortgång, men han är självklart glad att se Justin också.

Roxy ger Cameron en lång kram och Cam visar sitt stöd och sin medkänsla.

Snart kommer även Ryan. Det har gått en tid nu sedan han förlorade sitt livs stora kärlek men ensamheten i det stora palatset känns fortfarande tuff, så han blir väldigt glad att vara med sin dotter, Justin och barnbarnen.

Det är första gången de firar julen utan Dane så det känns självklart tungt för både Roxy och Ryan...
...men det blir ändå en mysig jul med mycket glädje, det är vad Dane hade velat.

Ha en härlig första avdent alla underbara läsare!

Saknad.


Stämningen är ganska låg hemma just nu. Ryan har flyttat hem till palatset igen och hemma hos familjen Quinn kämpar Justin och Roxy med att få ihop vardagsrutinerna trots den stora sorgen efter Dane's bortgång. Sophia är fortfarande för liten för att förstå vad som har hänt...

...men Troye däremot har det ganska jobbigt. Han är väldigt väldigt ledsen och nedstämd när han tänker på sin morfar. Han saknar honom mycket.

Den som har det jobbigast just nu är nog ändå Roxy. Världen känns så tom utan hennes pappa, och det gör ont i hela hennes själ att hon aldrig kommer att få se honom eller krama honom igen.

En dag tar hon med sig Sophia och besöker kyrkogården. Dane har ingen grav då han ville bli kremerad och strödd, men Roxy kände ändå att kyrkogården var en bra plats att bara minnas.
Justin hanterar hela situationen hur bra som helst. Även om han själv naturligtvis också är ledsen så är han ett otroligt stöd för Roxy genom sorgen.

Till minne av Dane.


Kära läsare, vi har samlats här idag för att minnas Dane. Några av er känner igen honom som Dane Fisher, andra lärde känna honom som president Dane Cadwell och vissa av er känner igen honom som far till Roxy. Dane föddes och växte upp i Sunset Valley men blev hemlös som tonåring då hans föräldrar bröt kontakten med honom. Därefter flyttade han till Hidden springs hem till Alison Cole där han även träffade Ryan Cadwell, som kom att bli hans livs stora kärlek.

Dane var alltid den som hade alla möjliga galenheter för sig, han var lite av en rebell i sin ungdom. Han målade grafitti och en gång drog han med sig Ryan på att röja i snön i shorts och kortärmat. Det var en dag då de kom mycket nära varandra.

Dane höll länge sina känslor för Ryan hemliga men något med deras nära relation sade att de inte var menade att vara bara vänner.

När Dane till slut fattade modet och bjöd Ryan på skolans julbal så vågade han avslöja hur han kände.

Den kvällen blev de officiellt tillsammans och det blev även starten på en lång kärlekshistoria.

Trots Dane's rebelliska personlighet gjorde han alltid bra ifrån sig i skolan, och tog studenten med höga betyg.

Därefter började han på Universitetet där galenheterna fortsatte. Allt från att stå som krokimodell för Ryan...

...till galna fester i studentkorridoren.

Dane var aldrig rädd för att stå upp för den han var. Han var homosexuell, han gick ofta hand i hand med sin pojkvän, han var stolt.

Dane var duktig med studierna även på universitetet och tog examen i kommunikation med högsta betyg.

Därefter flyttade han in i ett nytt hus i Hidden Springs tillsammans med Ryan.

Han började jobba som politiker.

Han blev borgmästare och senator.

Och han blev vald till president. Dane skapade historia genom att både vara den yngsta presidenten genom tiderna och var den första öppet homosexulla presidenten i världshistorien.

Han förlovade sig med Ryan.

Gifte sig med Ryan.

Reste till Frankrike på bröllopsresa.

Flyttade in i vita palatset.

Och adopterade en flicka som fick namnet Roxy Ella.
Dane var en värdsberömd, framgångsrik och omskriven historisk figur med ett fantastiskt stort inflytande, men framför allt var han en kärleksfull make, pappa och morfar. Jag blir väldigt berörd av att Dane inte längre finns med oss, han var en rolig sim att spela med och jag kommer verkligen att sakna honom.

Tack för alla fina stunder Dane. Vila i frid.


Sul sul! Erika heter jag och det är jag som är Simsamlaren, välkommen till min blogg! Här visar jag upp simmar, familjer, hus och hälsningar från mitt spelande i The Sims 3. Klicka gärna runt bland kategorierna!


Tanken är att den här bloggen ska kunna fungera som inspiration och drivkraft, både för mig själv och för dig som läser. Så luta dig tillbaka, klicka och scrolla, och njut av att leka med livet!

RSS 2.0