Kärlekstrubbel.

En hälsning från Troye och Marie som har varit väldigt osams den senaste tiden. De grälar i stort sett jämt och Troye börjar tvivla på relationens hållbarhet. Kan det möjligen vara skilsmässa på gång?

Skoldans.

En hälsning från Nathaniel som varit på sin första skoldans. Familjen fixade så att han fick limousine-skjuts dit, men jag vill nog inte påstå att han hade det speciellt roligt. Han blev i alla fall balens kung, som resultat av en riggad omröstning, men han hade nog helst stannat hemma som den ensamvarg han är.

Sophias "nya" flickvän

En hälsning från Sophia som har tagit relationen med sin tonårskärlek till nästa nivå. Hon var förälskad i Nellie redan i gymnasiet men vågade inte göra något åt det av flera olika anledningar. Nu när de blivit lite äldre och Sophia är ute ur garderoben så har de dock hittat tillbaka till varandra. Trots Sophias problem att binda sig har de nu blivit flickvänner på riktigt, och Nellie har till och med fått träffa familjen. 


Sul sul! Erika heter jag och det är jag som är Simsamlaren, välkommen till min blogg! Här visar jag upp simmar, familjer, hus och hälsningar från mitt spelande i The Sims 3. Klicka gärna runt bland kategorierna!


Tanken är att den här bloggen ska kunna fungera som inspiration och drivkraft, både för mig själv och för dig som läser. Så luta dig tillbaka, klicka och scrolla, och njut av att leka med livet!

RSS 2.0