Vattnet går.


Roxy hade haft småont i ryggen lite av och till under dagen och spenderade det mesta av den sittandes i soffan i vardagsrummet. 

Snart kom kvällen och hon skulle precis gå in i köket när vattnet gick, mitt på vardagsrumsgolvet. 

Snart satte även värkarna igång och det blev dags att ringa barnvakt och skynda till sjukhuset.

Troye lekte i sitt nya rum lyckligt ovetande om att hans nya lilla syskon var på väg.

Morfar Dane kom över för att vara barnvakt åt Troye medan Justin och Roxy var på sjukhuset.

Förlossningen gick relativt fort och allt gick precis som det skulle, och strax efter 11 på kvällen födde Roxy en flicka som fick namnet Sophia.

Troye låg redan och sov när hans mamma och styvfar till slut kom hem med den nya bebisen.
Här är hon, Sophia Quinn, som ska få ta över storyn här på simsamlaren efter mamma Roxy. 

Vilken dag som helst.


Månaderna går och rätt vad det är är Roxy höggravid. Allt har gått jättebra såhär långt och nu går de bara och väntar tills det är dags att föda.

De kan ofta känna hur bebisen rör sig där inne. Roxy har ju varit med om det förut när hon väntade Troye, men Justin är som trollbunden av att känna sparkarna.

Väntan på att bebisen ska komma känns som en evighet. Det är som lugnet före stormen hemma, och vilken dag som helst nu är det dags.

Inför ankomsten av familjens nya tillskott har de gjort i ordning rummet på nedervåningen till Troye. Han ska få flytta ned nu när han börjar bli stor, och hans nya lilla syskon får ta över hans gamla rum.
Lagom till en liten som precis börjat upptäcka den stora världen.

Gravid igen.


En morgon hade Roxy gått upp tidigare för att göra en grej, och när Justin kom ned med Troye en stund senare var det som om hon inte kunde sluta le.

Justin såg på när hon åt sin frukost och märkte att det bara strålade om henne. Han tyckte det verkade som om hon hade något att berätta.

De ställde sig upp båda två och mycket riktigt var det något Roxy ville säga.

"Jag gick upp tidigare idag för att göra ett graviditetstest..." Justin höll andan och väntade spänt på resten av vad Roxy berättade.

"Det var positivt! Älskling, jag är gravid!" Urbrast Roxy i ren lycka.

Justin sken upp som en sol. "Va?! Är det sant?! Jag kan inte tro det!"

Han slängde sig i Roxy's armar.

"Rox, jag är så lycklig!" Sade Justin och verkligen menade det.

Troye förstår inte så mycket vad det betyder när hans mamma berättar att han ska bli storebror, men när bebisen väl kommer så kommer han förmodligen tycka att det är jättekul.
Justin som inte var med under förra graviditeten passas på att läsa lite böcker, nu är han verkligen fast besluten om att göra det här på rätt sätt.


Sul sul! Erika heter jag och det är jag som är Simsamlaren, välkommen till min blogg! Här visar jag upp simmar, familjer, hus och hälsningar från mitt spelande i The Sims 3. Klicka gärna runt bland kategorierna!


Tanken är att den här bloggen ska kunna fungera som inspiration och drivkraft, både för mig själv och för dig som läser. Så luta dig tillbaka, klicka och scrolla, och njut av att leka med livet!

RSS 2.0