Lär känna Reuben och Corinna


Detta är startsimmarna i mitt nya generationsspel där vi kommer att följa familjen Miller. Reuben Miller och fästmön Corinna Dawn är nyinflyttade i det nybyggda huset "Miller estate", som var en förlovningsgåva till det unga paret från en förmögen släkting till Reuben. De flyttade in med 2000 simdaler på kontot efter all möblering och jobbar nu för fullt med att bygga upp ett hem och ett framtida liv tillsammans.

Reuben är en händig familjeman som älskar att laga mat och fixa hemma. Han är en skicklig affärsman och jobbar på ett stort företag i staden Twinbrook där de bor, och han avancerar snabbt inom yrket. 
Corinna är en stark och driven kvinna med talang som för närvarande jobbar som etablerad konstnär och ställer ut på flera stora gallerier, hon har dock en dröm om att börja skriva böcker och det kan hända att hon gör en smärre karriärsomvändning inom en snar framtid. Hon har en stor längtan efter barn och med det hektiska livet som konstnärsyrket innebär känner hon att det snart är dags att slå sig till ro med en något stabilare vardag.
 
Mikkis

Blir så sugen på att spela, men med en 4 månaders bebis finns ingen tid just nu :/

Svar: Åh vad mysigt med bebis! :) Stort grattis!
Erika Grape (simsamlaren)

2017-04-11 19:35:19
http://fortfarandemikkis.blogg.se

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej).

Blogg/Hemsida:

Din kommentar: