Ni ska få ett barnbarn.


Några månader har gått sedan Roxy fick veta att hon väntar barn, och vid det här laget har hon vant sig vid att vara gravid. Hon har till och med börjat tycka om det. Hon läser på en massa inför födseln så att hon är så beredd hon bara kan bli.

En av bieffekterna av graviditeten är att hon får en massa cravings. Hon har blivit som besatt av äpplen på den senaste tiden, hon kan bara inte få nog av dem.

Ibland förundras hon över tanken att det faktiskt växer ett liv i magen. Något skumt men ändå ganska häftigt.

Cameron har varit ett otroligt stort stöd såhär långt, bättre vän kan man nog inte hitta.

Nu när hon nästan inte alls kan dölja magen längre så känner hon att det är dags att berätta för blivande morfar och morfar, så hon bjuder över dem på en fika.

On a side note så har Justin tömt sitt rum. Han bor hos en vän för tillfället och det är oklart om han kommer att komma tillbaka, men han står fortfarande på kontraktet. Hela situationen är rätt strulig.

Snart kommer Ryan och Dane över. Dane gick på toaletten så Roxy passade på att berätta för Ryan först. Pappa, jag har en sak att berätta... Ryan fylldes av förundran.

Jag väntar barn! Ryan blev alldeles extatisk. Grattis hjärtat! Åh vad roligt!

Han ville genast känna på magen. Han kan inte ens minnas om han har känt på en gravid mage förut.

När Dane var tillbaka från toaletten så berättade hon för honom också.

Han blev lika glad han, han var så lycklig att han skulle få bli morfar.
Dane gav Roxy en lång varm kram, sådär som bara en förälder kan.

Både Dane och Ryan undrade förstås vem som var barnets pappa, men Roxy sa bara som det var, att det var en engångshändelse och att pappan inte kommer att vara delaktig. Hur dumt det än var så var de ändå glada för hennes skull.


Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej).

Blogg/Hemsida:

Din kommentar: