Kärlek.


Det var vår, och just den här dagen var det även kärleksdagen. Det betyder att Ryan och Dane firar ännu ett år av äktenskapslycka. De började dagen genom att omfamna varandra och önska varandra grattis på bröllopsdagen. Tänk vad åren går, det känns som att det var igår de stod inför nära och kära och bytte ringar.

Även Roxy fick en kärleksdagsöverraskning. En pojke från skolan, Rocky, ringde till henne och önskade henne en glad kärleksdag. Hon blev förvånad och kände fjärilarna i magen.

-Vem pratade du med i telefonen sådär länge? Frågade Dane nyfiket. Roxy log lite smått.
-Ingen speciell! Utbrast hon hemlighetsfullt. Dane sa inget mer utan lät henne vara, men han kunde inte låta bli att fundera över hur stor hon har blivit redan. För han förstod ju på ett ungefär vad telefonsamtalet handlade om.

Roxy har faktiskt blivit rätt stor, hon leker inte alls lika mycket med sina leksaker längre, utan nu för tiden är det mest tv-spel som gäller.

Lydnadsträningen med Cody går riktigt bra, såhär långt har han lärt sig att sitta, sitta vackert, skaka tass, rulla runt och skälla på kommando.
Även han får självklart massor av kärlek av familjen denna dag.


Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej).

Blogg/Hemsida:

Din kommentar: