En ny vän i hushållet


Efter många år som änka kände Alison att hon var redo att påbörja någonting nytt. Därför har hon under en tid återupptagit kontakten med sin gamla avlägsna vän Gregorio. Snart växer ju killarna upp och flyttar ut så hon kände att hon behövde någon som sällskap.

Det tog inte lång tid innan Alison och Gregorio insåg att det var någonting mer än bara vänskap som fanns mellan dem. De blev ihop och snart därefter flyttade Gregorio in i huset.

Ganska snart bestämde de sig lite spontant för att gifta sig. De tänkte att det var lika bra att göra det direkt, båda är ju ganska gamla och de vet säkert att de kommer att vara tillsammans tills tiden rinner ut för någon av dem.

Vigseln var oerhört enkel och gick väldigt snabbt, de ville egentligen bara få det överstökat. Så det slutade med en liten ceremoni i trädgården med bara hushållet. (fråga inte vad Gregorio tänkte med sina kläder...)
Alison kände ett lugn inom sig. Nu behöver hon inte vara ensam när killarna väl flyttar ut. Hon insåg hur mycket hon hade längtat efter någon att hålla om, det var ju så länge sedan hennes man gick bort. 
Gregorio kom även väldigt bra överrens med killarna. Ryan och Dane var väldigt glada för Alisons skull att hon hade hittat någon ny efter alla år. Gregorio var en rolig och lite galen filur, och killarna var väldigt glada att få kalla honom vän.


Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej).

Blogg/Hemsida:

Din kommentar: