Hipp hipp hurra!


Det var en regnig sommardag och balsalen var iordningställd för kalas. Det var dags för Roxy att fira sin födelsedag!

Men Roxy kände sig inte riktigt okej, hon var fortfarande ledsen över Nathalies flytt och tyckte det var så tråkigt att hennes bästa vän inte kunde komma på kalaset.

Dane och Ryan började dansa tryckare till musiken fast gästerna inte hade kommit än, och Roxy tyckte att de var ganska pinsamma. Men hon blev i alla fall på lite bättre humör eftersom att de såg så roliga ut.

Snart började gästerna trilla in och först på plats var några från skolan, bland annat Rocky, han som ringde till Roxy på kärleksdagen. Roxy kände hur det pirrade i hela kroppen när hon hälsade på honom.

Snart var alla på plats och det var dags att blåsa ut ljusen på tårtan. Gästerna sjöng "ja må hon leva" för Roxy och hon funderade på vad hon skulle önska sig.

Sen så blåste hon allt vad hon kunde.

Alla jublade och hurrade när alla ljus var släckta.

Sen kände Roxy att någonting hände i kroppen, och hon växte upp till en tonåring.

Dane var riktigt stolt, men han hade svårt att förstå att han nu satt och åt tårta med sin tonårsdotter. Tiden går så fort så man hinner ju knappt med.

Hon blev så vacker som tonåring, nu kan man verkligen se de drag hon hade som småbarn till skillnad från vad man gjorde när hon var barn. 

Senare samma dag växte även Rocky upp och blev tonåring, han och Roxy spenderade lite tid tillsammans ensamma efter att resten av gästerna hade gått hem.
Roxy kände sig alldeles märklig, det finns ingen tvekan om att hon tycker om honom. Frågan är bara om han verkligen känner likadant.


Sul sul! Erika heter jag och det är jag som är Simsamlaren, välkommen till min blogg! Här visar jag upp simmar, familjer, hus och hälsningar från mitt spelande i The Sims 3. Klicka gärna runt bland kategorierna!


Tanken är att den här bloggen ska kunna fungera som inspiration och drivkraft, både för mig själv och för dig som läser. Så luta dig tillbaka, klicka och scrolla, och njut av att leka med livet!

RSS 2.0