Skolans upp och ner.


Då och då längtar Troye hem till familjen, men han ringer hem ofta och sms:ar med sin lillasyster Sophia i stort sett varje dag.

Att bo i studentkorridor kan bli ganska frustrerande ibland. Rumskompisarna är inte jättebra på det där med att städa efter sig.

De teoretiska kurserna nu sista läsåret är riktigt tuffa, och ännu tuffare blir de för Troye nu när han inte har Marie med sig i klassrummet längre.

De praktiska kurserna går dock riktigt bra! Troye föredrar när han får vara i labbet och prova olika saker, han känner att han lär sig mer genom att göra saker än att bara sitta med näsan i kurslitteraturen.
Nu när det börjar bli varmt så har klassen ibland anatomiseminarierna utomhus, vilket Troye uppskattar.


Sul sul! Erika heter jag och det är jag som är Simsamlaren, välkommen till min blogg! Här visar jag upp simmar, familjer, hus och hälsningar från mitt spelande i The Sims 3. Klicka gärna runt bland kategorierna!


Tanken är att den här bloggen ska kunna fungera som inspiration och drivkraft, både för mig själv och för dig som läser. Så luta dig tillbaka, klicka och scrolla, och njut av att leka med livet!

RSS 2.0