Mamma och pappa firar födelsedag.


Det var mammas födelsedag och hon och pappa hade bestämt sig för att ha ett gemensamt firande eftersom att pappa också fyllde år några dagar senare. Vi kom över hem till dem hela familjen för att ha lite kalas och mamma var först med att blåsa ut ljusen.

Sedan gick hon in i nästa stadie av livet.

Troye som i stort sett alltid har jour på jobbet blev sökt på sin sökare och blev tvungen att åka till sjukhuset och jobba mitt i alltihopa. Han verkade bli lite ledsen över det men det fanns inte så mycket han kunde göra åt saken.

Mamma och Nathaniel satt och pratade en stund och Nathaniel berättade en massa om vad han gjort i skolan. Det syns verkligen att han tycker mycket om sin farmor.

Sedan var det pappas tur att blåsa ut ljusen på sin tårta och vi alla tjoade och var glada.
Nu börjar mina föräldrar bli gamla på riktigt, vilket känns konstigt för det betyder ju att jag har blivit vuxen. Pappa börjar väl fundera på att pensionera sig, han gjorde sin sista turné för flera år sedan och känner väl att det skulle vara skönt att bara ta det lugnt och inte göra mer än någon intervju här och där någon gång ibland. Mamma däremot tänker sig nog att hon vill sjunga och stå på scen ett tag till, så länge hon orkar.


Sul sul! Erika heter jag och det är jag som är Simsamlaren, välkommen till min blogg! Här visar jag upp simmar, familjer, hus och hälsningar från mitt spelande i The Sims 3. Klicka gärna runt bland kategorierna!


Tanken är att den här bloggen ska kunna fungera som inspiration och drivkraft, både för mig själv och för dig som läser. Så luta dig tillbaka, klicka och scrolla, och njut av att leka med livet!

RSS 2.0