Bästa vänner.


I och med att Cody har fått komma ut utomhus nu så har Roxy och hela familjen börjat toa-träna honom så att det blir slut på tidnings-kissandet inomhus...

Han får självklart beröm när han gör rätt. Roxy är väldigt stolt över sin fyrbenta bästis.

Förutom Cody så har Roxy även än mänsklig bästa vän, hon heter Nathalie och de går i samma klass. Sedan de började i skolan har de kommit närmare varandra och nu är de ällra bästa vänner. En eftermiddag efter skolan kom Nathalie över en stund för att leka.
De hann leka i ett par timmar men sedan blev klockan mycket och Nathalie var tvungen att gå hem, så då kramades de och sa hejdå. Eftersom att Roxy är ensambarn så tycker hon att det känns rätt bra att ha en kompis som hon har så kul ihop med, föutom hunden förstås.

Sul sul! Erika heter jag och det är jag som är Simsamlaren, välkommen till min blogg! Här visar jag upp simmar, familjer, hus och hälsningar från mitt spelande i The Sims 3. Klicka gärna runt bland kategorierna!


Tanken är att den här bloggen ska kunna fungera som inspiration och drivkraft, både för mig själv och för dig som läser. Så luta dig tillbaka, klicka och scrolla, och njut av att leka med livet!

RSS 2.0