Välkommen till Simsuniversitetet!


Nu när killarna har tagit studenten och plötsligt har blivit arbetslösa var det dags att göra något vettigt. De började med att söka till Universitetet genom att göra ett anlagstest. Ryan kom in på sin drömlinje med hela 18 poäng att tillgodoräkna, konstlinjen. Dane fick ett stipendium på 1000§ per termin och 6 poäng att tillgodoräkna på sin drömlinje, kommunikationsprogrammet. 

Snart kom dagen då det var dags att packa väskorna, ta farväl av hushållet och ge sig ut på nya äventyr. Att killarna ska bo på campusområdet är första steget innan de flyttar ut på riktigt, så det rann allt en liten tår nedför Alisons kind. Men hon kunde inte vara stoltare över sina skyddslingar, det var ändå med glädje och värme i hjärtat som hon vinkade av killarna när de åkte iväg.

Efter några timmar på vägen var de äntligen framme! När de kom fram fick de träffa alla sina nya rumskompisar och välja vilket rum de skulle bo i. Killarna valde ett eget rum med en dubbelsäng, de kände inte för att dela sovrum med någon annan av studenterna direkt. De skulle ju ändå kunna umgås i de gemensamma rummen. När de hade kommit sig tillrätta i sitt rum gick de ned igen och lärde känna alla andra lite mer. Att bo i studentkorridor kommer säkerligen att bli en mycket intressant upplevelse.

Lite senare på eftermiddagen var det dags att gå på ett informationsmöte i studentkårslokalen. Där inne fanns det en massa informationsblad, gratis läsk och godis, böcker och lite annat smått och gott. Ryan tog en läskburk och det var väldigt uppfriskande, det behövdes efter den långa resan.

Det fanns även en fotoautomat, så killarna passade på att ta en massa foton tillsammans. Det var väldigt roligt tyckte de. Alla andra simmar som var där tycke att det var riktigt häftigt att just Ryan och Dane skulle plugga med dem, eftersom att det går så bra för Ryans böcker så har ju båda killarna blivit riktigt kända.

Dane var lite småhungrig efter resan så han köpte en smaskig brownie. Medans han åt så satt de båda och pratade vid bordet, om alla nya intryck och hur coolt det var att äntligen vara där. 

Det sista de gjorde i studentkårslokalen innan de gick tillbaka till sin studentkorridor var att spela lite bordtennis. Det fanns så mycket roligt att göra där så de kände att de ville prova något i alla fall. De hade det jättekul och tänkte att de kanske kan komma dit och hitta på roliga saker när de har tid över någon gång.
När de kom tillbaka till studentkorridoren och till sitt rum, så hängde de upp alla bilderna som de tog i automaten på väggen för att göra rummet lite mer personligt. Sedan var klockan så mycket att det var dags att gå och lägga sig. Första dagen på campusområdet var riktigt spännande och lite nervöst, men när de vaknar så börjar allvaret. Då börjar studierna på riktigt.


Sul sul! Erika heter jag och det är jag som är Simsamlaren, välkommen till min blogg! Här visar jag upp simmar, familjer, hus och hälsningar från mitt spelande i The Sims 3. Klicka gärna runt bland kategorierna!


Tanken är att den här bloggen ska kunna fungera som inspiration och drivkraft, både för mig själv och för dig som läser. Så luta dig tillbaka, klicka och scrolla, och njut av att leka med livet!

RSS 2.0