Kändisskap och hemmaliv


Sophia har tyckt om att rita och skapa så länge hon kan minnas och nu har hon äntligen fått ett eget målarstaffli i sitt rum. Varje ledig stund spenderar hon på att måla numera och hon fullkomligt älskar det.

När Justin inte har intervjuer eller spelningar så övar han massor och skriver ny musik. Han trivs otroligt bra med sitt liv som rockstjärna.

Troye och Sophia håller ihop väldigt mycket nu när båda deras föräldrar jobbar, dessutom för att många vet vilka de är. Roxy är känd mest för att vara en gammal presidents dotter och har hela sitt liv varit en offentlig person, och Justin är en världsberömd musiker så Troye och Sophia är inte som vilka barn som helst. De håller sig nära varandra för att kunna känna lite trygghet.

Även hemma blir det ofta bara de två, efter skolan brukar de äta middag tillsammans...

...och sedan börjar Sophia med läxorna medan Troye diskar. Efter disken gör de sina läxor tillsammans.

Roxy jobbar för fullt med att leverera sångogram till olika människor i staden.

Justin är borta sena kvällar och spelar stora arenakonseter.
Troye ser till att Sophia kommer i säng och sedan spelar han tv-spel en stund innan han går och lägger sig.


Sul sul! Erika heter jag och det är jag som är Simsamlaren, välkommen till min blogg! Här visar jag upp simmar, familjer, hus och hälsningar från mitt spelande i The Sims 3. Klicka gärna runt bland kategorierna!


Tanken är att den här bloggen ska kunna fungera som inspiration och drivkraft, både för mig själv och för dig som läser. Så luta dig tillbaka, klicka och scrolla, och njut av att leka med livet!

RSS 2.0