Ett jobbigt farväl.


Sophia vaknar tidigt nästa morgon. Hon är trött, lite ledsen och har svårt att få ned frukosten.

Efter att ha ätit i alla fall lite av flingorna klär hon på sig och går ut i hallen för att vänta på bussen.

Hon står och tittar ut jättelänge men bussen verkar inte komma. "Konstigt" tänker hon.

"Soph?" Roxy kommer ned för trappan. "Vad gör du hjärtat?"

Sophia vänder sig om och ser besvärad ut. "Bussen kommer inte..." Roxy ler och berättar att hon gett Sophia ledigt för dagen. "Jag såg hur ledsen du blev igår så jag ringde skolan och såg till att du får vara hemma och säga hejdå ordentligt till Troye".

Sophia blir jätteglad och så snart Troye vaknar så sätter hon sig vid köksbordet igen. 

Men snart är det dags att ge sig av. Troye ger Sophia en riktig bamsekram och pussar henne på huvudet.

"Ta hand om mamma och pappa nu, så kommer jag hem lagom till din födelsedag" Säger Troye och gör allt för att försöka se till att hans lillasyster inte blir ledsen igen.

Men Roxy däremot försöker dölja att hon gråter. Hon är oerhört stolt över sin son och glad att han är ambitiös och följer sina drömmar, men att behöva ta farväl inför en så lång tid isär är jobbigare än vad hon trodde att det skulle vara.

Hon torkar tårarna, vänder sig om och ler. Hon tar fran ett paket. "Som en avskedspresent" Säger hon och räcker fram paketet till Troye.

"Åh tack mamma" Säger Troye och öppnar paketet. Han lyser upp av lycka när han ser att det är en sprillans ny kamera. "Ta mycket bilder nu" Säger Roxy.

Troye böjer sig ned och packar ned kameran i resväskan, och när han reser sig upp slänger sig Roxy i hans armar. "Ta hand om dig nu" Snyftar hon. Troye kämpar för att hålla in tårarna och försöker trösta. "Vi ses snart igen mamma, det kommer att gå fort".

Troye går ut, packar in väskan i bilen han hyrt...

...och sedan bär det av mot Simsuniversitetet.
 

Sul sul! Erika heter jag och det är jag som är Simsamlaren, välkommen till min blogg! Här visar jag upp simmar, familjer, hus och hälsningar från mitt spelande i The Sims 3. Klicka gärna runt bland kategorierna!


Tanken är att den här bloggen ska kunna fungera som inspiration och drivkraft, både för mig själv och för dig som läser. Så luta dig tillbaka, klicka och scrolla, och njut av att leka med livet!

RSS 2.0