Mamma går i pension.


Mamma vaknade morgonen efter att hon hade haft ett ganska stort gig på en festival i stan, och till en början verkade allt precis som vanligt.

Men sedan när hon skulle göra i ordning frukost kom som från ingenstans en isande smärta som strålade igenom ländryggen och höften.

Hon kved en kort stund men som den tuffa kvinna hon är fortsatte hon med frukosten och gick för att sätta sig. Hon fick kämpa med att kunna sätta sig men till slut gick det.

Pappa hade hört allt och kom trött och fundersamt ned för att göra sin egen frukost, han frågade vad som hade hänt. Mamma berättade vad som hade hänt och pappa föreslog att hon skulle prata med Troye, han är ju läkare och kanske vet vad som är fel.

Troye kom över en stund innan han skulle åka till jobbet för att titta, och mamma förklarade hur det kändes.

Troye kände och klämde på höften och ryggen och kom till slut fram till att musklerna förmodligen är överansträngda. Han föreslog att mamma kanske borde sakta ned när det gäller jobbet.

I ett par dagar tänkte mamma på vad Troye hade sagt och till slut bestämde mon sig för att ringa till sin manager och berätta hur läget var.

Efter ett långt samtal kom de fram till att det kanske vore en bra idé om mamma pensionerade sig. Och överraskningsvis tyckte hon att det kändes som ett bra beslut.
Nu kunde mamma och pappa ta det lugnt och leva pensionärslivet tillsammans.


Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej).

Blogg/Hemsida:

Din kommentar: