Nellie.


Vi skulle på utflykt med skolan när jag framför mig såg en tjej jag aldrig sett förut. Hon hade vackert mahognyfärgat hår och jag undrade om det verkligen kunde vara äkta.

Hon satte sig bredvid våran lärare längst fram i bussen så jag antog att hon måste vara ny på skolan. Jag kunde inte slita ögonen ifrån henne, någonting med den här tjejen verkade så unikt. Hon verkade inte som alla andra.

Vi kom fram till teatern där vi skulle se en föreställning och våran lärare såg till att alla skötte sig innan vi fick gå in, hon verkade stressad. "Ta det lungt fröken..." Sa den mystiska rödhåriga tjejen "...vi är gamla nog att förstå vad som är rätt och fel". Det var den mest förtrollande röst jag hört, hon var säkert jätteduktig på att sjunga.

Till slut fick vi äntligen komma in i värmen och den ytterst långtråkiga föreställningen började. Den nya tjejen satte sig bredvid mig, en bit bort från resten av gruppen. "Psst, det här var det tråkigaste på länge, inte sant?" Viskade hon så att bara jag hörde. Jag nickade och hon sträckte fram sin högerhand. "Nellie" sade hon och hälsade. "Sophia" svarade jag tillbaka. Vi satt och fnissade tillsammans under hela föreställningen och innan det var slut och det blev dags att åka hem bytte vi mobilnummer med varandra.

Jag hann inte mer än att komma hem innan Nellie ringde och berättade att jag gjort hennes första dag lite extra speciell. Det kändes i hela kroppen, som ett varmt glädjande rus. Kunde jag äntligen ha hittat en vän?
Jag var på sprudlande humör resten av kvällen och till och med pappa reagerade när han hjälpte mig med läxorna. "Värst vad du verkar munter" Sade han och log. Och visst var jag det!

Pssst... Om ni känner någon som till exempel fyller år snart, om ni känner för att göra någons dag extra speciell, eller om ni är ute efter något kul till er själva så skulle jag rekommendera att ni klickar er runt lite på Coolstuff! De har de mest udda och underbara grejer man kan tänka sig och det är urkul att bara kolla runt. Det livar upp fantasin rejält om man inte riktigt vet vad man ska köpa i present till någon. KLICKA HÄR

Mikkis

Hoppas de blir riktigt bra vänner, hon behöver en vän 😍

Svar: Ja, vi får se hur det går. ;)
Erika Grape (simsamlaren)

2016-06-09 23:15:31
http://muppmikkis.blogg.se
Nellie

Hoppas automatiskt blir vänner 😙

Svar: Vi får se. ;)
Erika Grape (simsamlaren)

2016-06-10 20:11:51

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej).

Blogg/Hemsida:

Din kommentar: