Nästa steg i livet.


Roxy njuter av sin nya roll som farmor och hon är så lycklig över sitt allra första barnbarn.

Och Sophia trivs så bra med att äntligen få vara faster, Nathaniel är verkligen hennes ögonsten.

Men med ytterligare en familjemedlem blir det alldeles för trångt i Roxy och Justin's hus och både Troye och Marie känner att det är dags att ta nästa steg. Eftersom att de är gifta och nu har en liten bebis så bestämmer de sig för att köpa ett eget hus i stan och starta upp sitt egna gemensamma liv med sin egna lilla familj. Huset ligger centralt och Troye får nära till jobbet, vilket är helt perfekt. 
De tar farväl av familjen och huset där Troye växte upp och sedan åker de iväg. Hejdå Troye, Marie och Nathaniel, vi ses snart igen!

ANNOUNCEMENT - Som ni kanske förstår om ni lyckades läsa mellan raderna på sista bilden så kommer vi inte att följa Troye och hans lilla familj mer. Från och med på lördag kommer jag nämligen att lämna över ordet till Sophia, vilket innebär att det är hon själv som kommer att berätta om sitt liv ur sitt eget perspektiv. För min del innebär det att jag får experimentera med ett nytt sätt att skriva, och för er del innebär det en lite annorlunda och kanske lite mer spännande läsning. Men tills dess, ha en fortsatt trevlig dag!

Kram <3

Ps. Som vissa av er kanske vet (och andra kanske inte) så har Sara på simsdeluxe blivit av med sin .se domän för en tid sedan vilket har gjort att hon ganska drastiskt tappat läsare. Så för er som inte vet så hittar ni henne för tillfället på www.simsdeluxe.webblogg.se. Gör henne en tjänst och klicka in vettja för hon är min absoluta favoritblogg!
simsdeluxe.se

Åh, tack. <3

Svar: Ingen orsak! :)
Erika Grape (simsamlaren)

2016-06-03 15:46:57
http://simsdeluxe.se/

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej).

Blogg/Hemsida:

Din kommentar: