Min superstjärna till mamma.


Som ni vet är min mamma sångerska. Hon började sin musikkarriär som trummis i ett band som hon startade tillsammans med min pappa och deras kompis, sen var de tvungna att splittras när hon blev gravid med min storebror. Strax efter att Troye kom till världen och pappa hjälptes åt att ta hand om honom som om han vore hans eget barn, så insåg mamma och pappa att det var någonting mer än bara vänskap mellan dem. De gifte sig, pappa jobbade hårt med sin egen musikkarriär och blev en framgångsrik rockstjärna medans mamma var hemma med min bror, sedan kom jag till världen och när jag hade blivit större och börjat skolan bestämde sig mamma för att ta nya tag och försöka uppnå sin dröm om att stå på scen. Hon började sjunga och spikade spelning efter spelning och nu är hon en riktig superstjärna. Just den här kvällen skulle hon spela på en festival i stan.

Vi var där hela familjen och stod framför barriären. Bakom var det helt fullsmockat med fans från hela landet. Känslan när tusentals människor står och skriker, sjunger med i låtar som jag själv hört mamma skriva hemma och ropar "ROXY! ROXY! ROXY!" går inte att beskriva. Det finns ingenting som kan få mig att känna mig så stolt som i de stunderna.

Min mamma är den starkaste, modigaste och mest fantastiska kvinna jag känner. Hennes hängivenhet, passion och kärlek till både sin familj och till det hon gör inspirerar mig på ett sätt som ingen annan kan.
Hon är en stjärna, och att se henne briljera och verkligen njuta av varenda sekund på scen med ett hav av människor som kan hennes låtar utan och innan, är något av det absolut bästa jag vet.


Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej).

Blogg/Hemsida:

Din kommentar: