Skolans upp och ner.


Då och då längtar Troye hem till familjen, men han ringer hem ofta och sms:ar med sin lillasyster Sophia i stort sett varje dag.

Att bo i studentkorridor kan bli ganska frustrerande ibland. Rumskompisarna är inte jättebra på det där med att städa efter sig.

De teoretiska kurserna nu sista läsåret är riktigt tuffa, och ännu tuffare blir de för Troye nu när han inte har Marie med sig i klassrummet längre.

De praktiska kurserna går dock riktigt bra! Troye föredrar när han får vara i labbet och prova olika saker, han känner att han lär sig mer genom att göra saker än att bara sitta med näsan i kurslitteraturen.
Nu när det börjar bli varmt så har klassen ibland anatomiseminarierna utomhus, vilket Troye uppskattar.

Eawysims

Det är så störande hur stökigt det blir när man bor i studentkorridor, fast värst är det när personer som inte kan laga mat bestämmer sig för att de är så hungriga så de ska laga pannkakor och bränner ner hela huset typ. Fast har hittat en lösning på det sista, man köper bara en fritös! De verkar inte kunna börja brinna? Har aldrig hänt mig i alla fall och de flockas ju runt den.

Förstår även Troye med att de praktiska är mycket lättare och roligare.

Svar: Jag har ersatt spisen med en massa mikrovågsugnar faktiskt, det är ju helt omöjligt att ha spisen kvar, det börjar ju brinna jämt.
Erika Grape (simsamlaren)

2016-05-01 09:43:50
http://eawysims.blogg.se/

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej).

Blogg/Hemsida:

Din kommentar: