Villkorslös kärlek.


Kärleksdagen är här igen, och det betyder att Justin och Roxy firar bröllopsdag. De startar dagen med att ägna en kort stund till varandra och uppskatta sitt liv tillsammans. "Jag älskar dig, här är för många fler år tillsammans" sa Justin och gav sin fru en puss.

Roxy's liv blev inte riktigt som hon hade tänkt sig att det skulle bli. Istället för att bli berömd trummis blev hon ung mamma och hemmafru. Justin spelar gitarr i ett band som han alltid drömt om, men kombinerat med fadersrollen får han inte mycket sömn de kvällar han är ute och spelar. Men kärleken till familjen de har skapat tillsammans får dem att inse att det är precis här de ska vara just nu.

Varandra och familjen är vad de uppskattar mest i livet just nu.

Troye leker under dagen i sitt rum, just idag har han tagit fram utklädningskläder och är utklädd till prinsessa.

Även om det var Roxy som köpt kläderna blev Troye nervös när hon kom in i rummet. Han visste att det ansågs annorlunda att klä sig i "tjejkläder" när man är kille.

"Nejmen ers höghet" sade Roxy och neg.

Troye fnittrade till. "Fru Roxy" sade han och nickade med huvudet.
Senare under dagen lekte han vidare i vardagsrummet. Han satte sig bredvid sin lillasyster Sophia och lekte att de båda var med i ett stort race och var på väg mot vinsten.


Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej).

Blogg/Hemsida:

Din kommentar: