Första bilen!


Det är höst och skolan är igång igen. Den här terminen har det börjat några nya elever i skolan, en tjej som heter Andrea, hennes yngre bror Tyler (som båda är i tonåren) och deras två småsystrar som är tvillingar. Andrea och Roxy pratade lite med varandra redan första dagen, de bytte nummer och har börjat bli vänner.

På vardagarna är oftast Ryan ensam hemma med Cody, vissa dagar arbetar Dane hemifrån men ibland måste han vara på stadshuset. Ryan sköter sitt företag hemifrån och arbetar lite på sina böcker då och då. Han måste dock inte jobba så jättemycket med tanke på att familjen har ganska stora tillgångar redan, och faktum är att han trivs rätt bra med att vara "lyxhustru", och umgås så mycket som möjligt med hunden.

Varje dag när Roxy kommer hem från skolan så blir hon mött av Cody i dörren, han blir alltid lika glad att se henne. Även om Cody tycker om hela familjen otroligt mycket så är Roxy den han har fäst sig mest vid.
Roxy har ju nyligen klarat sitt körkort, och en dag blev hon överraskad av Dane och Ryan med en helt egen bil! Det är en nyrenoverad mintgrön folkabuss från 60-talet och hon blev helt förälskad så fort hon fick syn på den.


Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej).

Blogg/Hemsida:

Din kommentar: