Bandet splittras.


Justin, det är något jag måste berätta... Roxy kände en klump i magen. Hon visste inte hur han skulle ta det, det kunde gå hur som helst. Jag är gravid... Justin blev helt stel.

Gravid?! Han visste inte riktigt hur han skulle reagera så det slutade i frustration och besvikelse.

Hur kan du vara så oansvarig?! Jag trodde jag kände dig bättre än så! Roxy ryggade tillbaka. Snälla Justin, ta det lugnt!

Lugnt? Ska jag ta det lugnt? Det är inte jag som äventyrar vår framtid. Vad händer med bandet nu då?

Vi har inte bokat en enda spelning och det lär inte bli annorlunda nu.

Vet du vad förresten, fan ta bandet! I'm out! Det är slut, jag tänker inte gå runt och tro att va ska bli något med ett gravido till trummis...

Roxy blev riktigt sårad av det Justin sa. Hon tyckte att han betedde sig barnsligt.

Fine! Dra bara! Jag bryr mig inte! Du är så jävla självisk Justin! Tror du verkligen att det här är lätt för mig? Du tänker bara på bandet! Jag trodde att vi var vänner. Jag trodde att jag kunde lita på dig. Tydligen kan jag inte det. Fan ta dig!

Roxy rusade iväg och lämnade Justin ensam i vardagsrummet.

I hallen väntade Cam som hade hört allting. Det är slut... sade Roxy. Justin är en jävla idiot, The Runaways är över.
Cam kramade om Roxy. Han var ledsen över att det blev som det blev med bandet, men han försökte att se positivt på saken. Vi får se framåt nu Roxy.

Anonym

Du skriver super bra man blir inspirerad av dig!

Svar: Ååh, tack så hemskt mycket!
Erika Grape (simsamlaren)

2015-06-24 18:28:25
Sara, Simsdeluxe

Måste bara säga att jag älskar att läsa den här storyn. Jag är kass på att kommentera andra bloggar men jag har läst alla inlägg om Cadwell/Fisher och även fast jag vet att inläggen kommer på helgen så kollar jag i veckorna också. Stor tumme upp till dig!

Svar: Åh gud vilken fin kommentar att vakna till! Att höra något sånt här från dig känns extra speciellt med tanke på att jag stalkade din blogg långt innan jag bestämde mig för att starta min egen. Verkligen jättekul att höra att du gillar den! Tack så jättemycket! :D
Erika Grape (simsamlaren)

2015-06-25 09:38:10
http://simsdeluxe.se

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej).

Blogg/Hemsida:

Din kommentar: