Den första tiden som föräldrar.

(Jag har märkt att det kan bli väldigt mycket inlägg om jag ska publicera allt på helgerna så det kan hända att det dyker upp ett och annat tidsinställt i veckorna, ber om ursäkt för min forvirring men jag lovar att jag ska försöka bli en bättre bloggare. För att förtydliga det, den bestämda tiden för uppdatering är fortfarande Lördag och Söndag, men det kan komma tidsinställda inlägg i veckorna om ni har tur).

Den största omställningen med att ha en liten bebis i huset måste nog ändå vara att dygnsrytmen är lite huller om buller. Roxy brukar vakna vid tretiden på nätterna och vara hungrig så då blir det oftast Ryan som får gå upp eftersom att han inte har någon tid att passa på morgonen.

Dane som går upp tidigt för att jobba brukar vara den som får byta blöja efter natten.

Medans Dane sitter i sitt kontor och jobbar så tar Ryan hand om Roxy, han har ju sitt företag hemifrån så han kan ju jobba lite när han vill och nu har han bestämt sig för att vara pappaledig ett tag. Butlern Kristen passar även på att bekanta sig med den lilla nykomlingen.

En dag bestämde sig Dane och Ryan för att ringa till Gregorio och be honom komma över.

Gregorio ville självklart komma över och hälsa på lilla Roxy och när han slutligen var där så frågade Ryan om han ville vara Roxys gudfar. Det var något som Ryan och Dane hade diskuterat och de tyckte absolut att Gregorio borde ha den rollen.

Gregorio blev väldigt glatt överraskad, han ville gärna vara gudfar till Roxy.

Dane jobbar för det mesta hemifrån, men ibland måste han även åka in till stadshuset och gå på diverse möten. Första dagen han skulle åka in och jobba efter Roxys ankomst kändes väldigt jobbig, han fick en väldig separationsångest. Men väl på stadshuset så kom han på andra tankar, alla gratulerade honom till den nya familjemedlemmen och dessutom blev han firad för att han hade jobbat där i två år!

En dag åkte familjen iväg för att fotograferas, bilden hängde de sedan upp på väggen tillsammans med deras enda bild på Alison. De var väldigt ledsna över att lilla Roxy aldrig kommer att få träffa henne, men nu är i alla fall alla samlade på väggen. Två väldigt unga Dane och Ryan, Alison, Gregorio, två lite äldre Dane och Ryan och så lilla Roxy.
Visst blev bilden bra!

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej).

Blogg/Hemsida:

Din kommentar: