Födelsedagar och studenten


Skolan börjar dra sig mot sitt slut för Ryan, och det var dags för musikföreningens avslutningsceremoni. Han fick där ett pris som tack för sina fantastiska insatser och för att har har utvecklat sina musikaliska färdigheter så bra.

Snart var det dags för Ryan att fira sin födelsedag! Han bjöd hem en massa kompisar på fest och det var glädje i luften när han växte upp och blev en ungdom.

Snart därefter var dagen inne då Ryan skulle ta studenten. Hela hushållet klädde upp sig och åkte med honom till stadshuset där han skulle bli tilldelad sina slutbetyg. Han fick högsta hedersbetyg, blev klassens hederstalare och blev utröstad av sina kompisar till klassens författare. Det var en riktigt lycklig dag!

Ryan kände att hans dreads hade sett bättre dar, de var inte så snygga längre och tyngden gjorde att han fick ont i nacken. Så en dag bestämde han sig för att åka iväg till salongen och be en frisör kamma ut dem åt honom. Han passade även på att skaffa sig lite nya kläder.

Bara några dagar senare var det även dags för debattföreningen att ha avslutning, så Dane fick även han ett pris för sina fantastiska prestationer.

Och så kom även Danes födelsedag! Han var tyvärr rätt sjuk och mådde inte så bra just den dagen så det blev bara ett litet firande med bara hushållet. Men det gjorde inte honom så mycket, han var glad ändå. Han hade ju äntligen blivit en ungdom han med!

För att fira bådas födelsedagar gav killarna varandra en väldigt speciell present, ni kan ju gissa vad det var...
Till slut var det även dags för Dane att ta studenten. Även då följde hela hushållet med till stadshuset för att stötta den lyckliga studenten. Dane fick även han högsta hedersbetyg och fick äran att representera klassen vid talarstolen. 

Tiden som hormonstinna tonåringar är nu över för Ryan och Dane, och snart ska de ge sig ut på nya äventyr i livet som ansvarsfulla unga vuxna.

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej).

Blogg/Hemsida:

Din kommentar: