Tapetklister, hårt arbete och en del rastlöshet.

Den första tiden i nya huset var det ganska rörigt. Det stod ouppackade kartonger överallt och många av rummen skulle tapetseras och målas om, vissa rum skulle de även byta golven i. Så förutom när de sov (i sovsäckar på golvet för övrigt) så var de inte så mycket i huset. Medans Dane jobbade så åkte Ryan runt och hämtade upp massor av nya möbler som de hade beställt, och som de hade fått gratis eftersom att de är ganska kända. Han hann även åka förbi frisören och klippa håret kortare, han kände att det blev lite för långt innan. Dane bestämde sig därefter för att göra något drastiskt och rakade av allt sitt hår med trimmern.

På kvällarna åkte killarna ofta ut och åt på restaurang istället för att äta hämtpizza i en osande doft av tapetklister och målarfärg. De kände att de behövde komma ut och tänka på någonting annat för en stund.

Snart var allt klart i huset och de hade fått iording riktigt ordentligt.

Ryan har ett alldeles eget kontor i huset där han har sina böcker och även alla sina målargrejer. Tanken är att det är på det kontoret han ska sitta och skriva. Han har mailat runt till massor av olika förlag i jakt på ett kontrakt men det går inget vidare. Ingen svarar och istället sitter han hemma och är arbetslös. Han som trodde att det skulle gå lätt nu när han har en universitetsexamen.

Alison ringer då och då och kollar hur det är med dem och bara längtar till att få komma och hälsa på.

Dane har verkligen vuxit till sig, istället för att se ut som en skejtpojke med mössan fastklistrad på huvudet så ser han nu istället ut som en vuxen man. Han stortrivs på sitt jobb och har redan blivit riktigt bra vän med både sina medarbetare och chefen. Han är riktigt duktig på det han gör och satsar mot toppen, han har så mycket idéer och en sådan stark passion för att förändra världen till det bättre. Nu har han blivit en riktig politiker.

Nu när huset är helt klart så kan killarna äntligen laga mat och äta i sitt eget kök. Ryan som är rätt bra på matlagning får stå för den biten och han verkligen älskar sitt kök.

Ett av deras favoritrum är nog ändå sovrummet, färgen på väggarna är mörk vinröd och skapar verkligen en mysig känsla.

Eftersom att Ryan är arbetslös öch bara går runt hemma hela dagarna så passar han på att spela med sin nya elgitarr som han har sparat till och köpt. 

Men eftersom att det är varm sommar så spenderar han även en hel del tid i poolen.

Och i solen.

Dane blev ombedd av sin chef att börja skriva på sina politiska memoarer, så han satte sig och skrev. Det kommer att bli den första boken som Dane skriver, men det är egentligen inte riktigt en bok. Han är ingen författare och han känner sig lite tveksam till hur bra det kommer att bli men han ger det ett försök så får han se om chefen gillar det.
Ryan känner sig ganska rastlös, Dane jobbar rätt mycket nu eftersom att de betalar räkningarna på en enda lön och lite royaltycheckar då och då för Ryans två böcker, så Ryan är lite ensam ibland. Förhoppningsvis svarar något förlag snart så att han kan skriva kontrakt och börja på nästa bok, men om inte det går så får han nog komma på någon annan lösning. Vad det blir återstår att se.


Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej).

Blogg/Hemsida:

Din kommentar: